Linjat käyvät kuumana ja viikon polttavat kysymykset ovat; Milloin kenttä avataan? Voidaanko kenttä ollenkaan avata koronaviruksen takia?

Valmistelemme kenttää avaamista varten. Kun sääolosuhteet sallivat tulemme avaamaan kentän eikä toistaiseksi ole esteitä pelaamiselle. Käytännön järjestelyistä tiedotamme ennen kentän avaamista.

Range on auki ja pallokoneet ovat toiminnassa. Lähipelialue on suljettu kunnes kenttä avataan.


Lauha sää on jatkunut läpi kauden ja vähitellen lähestymme uuden golfkauden alkua. Talven sateet ovat olleet poikkeuksellisen runsaita, neljän kuukauden aikana yli 360 mm!

Kenttä on talvehtinut hyvin, eikä talvivaurioita ole havaittavissa. Kenttä on erittäin märkä ja kuivuminen on hidasta. Kunhan sää lämpenee ja kenttä kuivuu, pääsemme  avaamaan kentän.

Muutamalla viheriöllä olevat pienet ojat ovat herättäneet mielenkiintoa. Ne ohjaavat ylimääräisen veden pois viheriöiltä vähentäen talvivaurioita. Ojat laitetaan umpeen lähiaikoina ja siirtonurmetetaan, jolloin ne mahdollisimman nopeasti tasoittuvat ja ovat jälleen hyvässä pelikunnossa. Jatkamme väylien pintavesikaivojen kunnostusta jotta painanteet kuivuvat nopeammin. Väylien ilmastusta ja kylvämistä jatketaan kuidun vähentämiseksi jolloin pelipinta pysyy tiheämpänä ja lyöntijälkien korjaantuminen nopeutuu.

Terveisin Gavin & Saila